Wilrekt

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search
De sticker waar dit verhaal over gaat

De Wilrekt[edit]

Het was een koude namiddag in de stad van het licht, Eindhoven. Door het harmonieuze samenspel van kletterende toetsen en een zingende wind leek deze middag nagenoeg perfect. Maar zoals met vele serene momenten kwam ook hier een abrupt einde aan.

De gebeurtenissen die nu zullen geopenbaard worden hebben FHICT voor altijd veranderd. Het stickerplafond werd doorbroken en menig memetaboe was verleden tijd. Hieronder zullen we het verhaal lezen vanuit een POV. (nee niet dat soort POV)


Spoderman en Questionmarkbrain, wie zijn jullie?

Spoderman: Ik ben spoderman, een student aan de FHICT. Soms heb ik wel eens een idee over dingen die ik dan ga doen waarna ik denk dat dit misschien niet slim is maar mijn hersenen niet zo snel werken als mijn vingers waardoor ik soms dingen maak en post enzo waardoor het lijkt alsof ik dit allemaal niet serieus neem dat is echt niet zo want dit is wel vet serieus enzo geloof me aub. Verder hou ik van achteruit fietsen op een tandem en MC-en bij de lokale ouderensoos. Ook doe ik heel soms wel eens mijn handjes bij elkaar waar ik dan zachtjes in gniffel maar niet te hard want dan horen mensen mij en gaan ze tegen mij praten enzo en dat is niet wat ik leuk vind ook al doe ik Media want hier zitten allemaal leuke mensen waar ik heel goed mee kan opschieten enzo weet je wel ja.

Questionmarkbrain: Waarom zit ik vast met ducktape?


Hoe zijn jullie bij de Wilrekt gekomen?

Spoderman: De wilrekt kwam naar ons, wij niet naar hem.

Questionmarkbrain: Ja nu is het wel weer grappig geweest jongens, maak me even los ofzo.


Hebben jullie nog toekomstplannen m.b.t. stickers?

Spoderman: Heb jij zelf nog toekomstplannen m.b.t. een leven krijgen oid?

Questionmarkbrain: ...