The Sticker Wars

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search
De originele Dank Memes-sticker, waar ook een Salve Mundi-versie van is gemaakt


PROLOGUE


In den beginne schiepen spoderman en questionmarkbrain de Wilrektsticker. Een creatie die zijn weerga niet kende en FHICT op zijn grondvesten deed schudden. De drie-eenheid der stickercreatie was geboren.

De tijd verstreek tot het moment kwam waarop een nieuwe sticker werd gecreëerd. De Fontys Dank Memes-sticker was geboren uit een samenwerking van vele memebois. Ook deze sticker werd met luid gejoel ontvangen. Helaas bleef deze symphonie van woordgrapjes en SOG niet onbestraft....


STORY TIME BOIS


Ondertussen was een studievereniging genaamd Salve Mundi opgericht. Iedereen was enthousiast dat er eindelijk een nieuwe studievereniging kwam op FHICT. Salve Mundi, Hello World. Poëtisch edoch duidelijk.

Maar net zoals de zon ooit op zal branden en zijn warmte niets meer dan een vage herinnering zal zijn veranderde deze warmte ook in kou. Want ja dames en heren, ook Eva liet zich verleiden door een beet uit de appel te nemen.

En zo werd de Dank Memes-sticker overgenomen en aangerand met een Salve Mundi-logo. Nu denkt u natuurlijk "Maar iets kopiëren is een blijk van waardering". Dit is zeker waar, mocht het niet zo zijn dat er een persoon binnen Salve Mundi claimt dat hij/zij/xi/xhe/they/them/attack chopper de dank memes en vorige sticker zelf had gemaakt.

De twee stickers naast elkaar

Wat begon als een vriendschappelijke meme richting Salve Mundi mondde al snel uit in een memegenocide. Salve Mundi werd omgedoopt tot Salty Mundi en kreeg memebombardementen te verduren waar zelfs Rotterdam nog van zou schrikken. Helaas reageerde Salty Mundi hier in het begin slecht op waardoor de memes bleven komen als een moderne vorm van Blitzkrieg. Voordat het inferno kon worden bedwongen ontstond er een circle jerk van mensen die karma wilden pakken met slechte memes over Salty Mundi. Gelukkig herpakte Salty Mundi zich en reageerde ze zoals Nederlandse politici op burgers reageren. Niet. Dit zorgde er voor dat de hype een langzame doch glorieuze dood stierf.


Intermezzo

Even wat muziek om op adem te komen


STORY TIME BOIS PART II


En het leek alsof de vrede weer weder keerde maar niks was minder waar. Al was het slagveld wat r/FHICT was rustig geworden bleven de gedachten bij de genocide. Tot er uiteindelijk een Wilrekt 2.0 werd gemaakt. Hierdoor werd de concentratieboog van 0.5 attoseconde gericht op de Wilrekt 2.0. Hier kwam geen ophef over en waren de reacties gemengd. Sommige mensen hielden van de Wilrekt 2.0, sommige mensen niet zo. Al dit zorgde voor een nivellering van gevoelens jegens Salve Mundi. De harmonie was eens wedergekeerd maar niet zonder nasmaak.


EPILOGUE


Er werd weer in vrede geFHICT en de subreddit zijn shitpostcount verminderde met een macht 10 miljoen miljard. Salve Mundi ging zich op dingen richten waar verenigingen zich op gingen richten en de shitposters zochten een leven. Alle heldhaftige memestrijders zijn in winterslaap gegaan totdat de beacons gelit worden. Tot die tijd zullen shitposts een merkwaardige curiositeit zijn.


TL;DR:

Memes gemaakt, memes gestolen, meme genocide, slechte aanpak Salve Mundi, circle jerk, betere aanpak Salve Mundi, einde.