Technology Semester 3

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search

Technology Semester 3 staat onder de veteranen bekend als het blast semester: blast or GetBlasted(). In dit semester leer je over het programmeren van de Arduino en andere microcontrollers op register niveau, je leert over machine code en je leert zaken over C++. Als je nu nog steeds niet kan programmeren na semester 2 ben je hier echt niet klaar voor: je wordt geblast. Als je een beetje kan programmeren en je begint op tijd met je opdrachten haal je het wel.

Heel goed[edit]

Nee grapje je gaat dit niet in een keer halen. Dit kan alleen als je je sociale leven opgeeft (indien aanwezig).

Proftaak[edit]

Voor deze proftaak ga je op bezoek bij het bedrijf Sioux in Eindhoven. Beter gedraag je je netjes Kehbà want deze mensen hebben het ook druk. Ze geven je een debug cursus zodat je die houtje touwtje code nog kunt redden. Gebruik het ook, of ga lekker uren lang ploeteren zonder vooruitgang en GetBlasted(). Deze mensen gaan je ook beoordelen op het einde van de proftaak.

Voor de proftaak moet je een systeem maken met meerdere deelsystemen die samenwerken. 1 tip: begin met de communicatie omdat dit meestal het moeilijkste is of GetBlasted(). Voor sommigen is communiceren heel moeilijk: als je pech hebt pompt je proftaakgroep je eruit en dan kun je direct door naar maatwerk :).

Vakken[edit]

EDS3 - Moderate
PTT3 - AllesOpHetLaatst/Difficult

Assessment[edit]

Denk je aan het einde van het semester alles ingeleverd te hebben en klaar te zijn dan heb je pech vriend. Je gaat nog even een mooie presentatie voorbereiden voor de docenten en vervolgens vertellen waarom je het semester gehaald hebt. Mocht er iets schorten aan je verhaal dan GetBlasted(): je krijgt een mooie herkansing die je in meestal te korte tijd mag gaan maken. Succes.

Houdt rekening met een hoge kans om extreem vernietigd te worden. Je moet dit echt van tevoren beseffen. Anders wordt de assessment blast te intens.

Review[edit]

Can be difficult at times.
Completion is rewarding.
Good luck have fun.


Business Technology Software Media