SV Innovum

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search

SV Innovum (Studieverenging innovum) is de studievereniging van Engineering op Fontys. Niet alleen in aantal, maar ook op het front van gezelligheid, feestjes en borrels geven en natuurlijk het belangrijkste bier drinken.

Wij zijn te vinden in R1_1.218, en jullie zijn welkom om keer een kopje koffie (die wel te drinken is, vinden wij) zodat jullie als FHICT kennis met ons kunnen maken en weten wie wij zijn!

Het meest interessante aan Innovum is dat, in tegenstelling tot Salve Mundi (wat praktisch een Meme is) er niemand van Innovum gehoort lijkt te hebben. Is dit de nieuwe maskering van Overflow? De geheime fanclub van Rapper Sjors? Een lijst van vrienden van Sodexo? Is deze club specifiek voor Delta studenten? Nobody knows. Het gerucht gaat dat mocht iemand er daadwerkelijk bij inschrijven, deze in een soort wonderland van de autisten terecht komt waar Sodexo kleine prijzen heeft met grote porties en de derde lift gewoon gebruikt mag worden.


Wat doet SV Innovum[edit]

SV Innovum verzorgt door het jaar heen verschillende activiteiten, zoals borrels, feesten, excursies, lezingen en de introductieweek Verder heeft de vereniging ook hun eigen voorzieningen wat betreft snacks en drinken. Koffie is gratis voor leden, deze hoeven dus niet naar de Koffieautomaten, en deze koffie is over het algemeen beter te drinken.


Introductieweek[edit]

Tijdens de introductieweek van SV. Innovum slapen de studenten gedurende de eerste dagen in tenten op een camping, waar ze elk jaar de vaste activiteiten ondergaan, zoals een crazy88, Fietsvouwen, dropping, schultkatapult bouwen, en de waterspelletjes. De dagen erna zijn de purple dagen, woensdag's op het stadhuisplein feesten en donderdag op purple festival zijn ze goed herkenbaar aan de oranje t-shirts. Ondanks hun harde geschreeuw zijn de meeste zeer aardig en bijten ze niet, spreek er dus gerust eentje aan en drink er een biertje mee. Misschien ontstaat er wel iets moois.

Ze zijn tijdens deze week van verre hoorbaar door de EngineeringsHyme


Feesten en borrels[edit]

De studievereniging organinseert veel borrels en feesten door het gehele jaar heen, op deze feesten is iedereen welkom, dus ook jullie FHICT studenten! De meeste borrels en feesten hebben een thema, zoals de nieuwjaarsborrel, after-intro borrel, sinterklaas feest, beer cheers and beyond en zo nog vele meer. Mocht je willen weten wanneer het volgende feestje of borrel is, loop gerust keertje binnen bij ons.

Onlangs is er een gezamelijk feest geweest met Salve Mundi in de Villa Fiësta, beer cheers and beyond. Dit is erg goed bevallen

Stickers[edit]

Over de gehele wereld hangen de innovum stickers, de stickerdichtheid is in Eindhoven echter het grootst, vooral rondom de introductie weken wanneer er een piek zit in de hoeveelheid geplakte stickers. De stamkroeg Villa Fiësta hangt vol met stickers, mocht je willen weten hoe ze er uit zien.[pics or didn't happen]