Open ICT Lab

From Maatwerkwiki
(Redirected from Open ICT Labs)
Jump to: navigation, search
Een neppe Einstein-quote in het OIL

Het Open ICT Lab<ref>https://www.fontys.nl/actueel/van-traditioneel-klaslokaal-naar-open-ict-lab/</ref> is een soort kantine voor leshebbende studenten.[pics or didn't happen] De lessen die worden gegeven, gaan vaak samen met een hoop herrie en andere kantinegelegenheden. Ondanks de naam 'Open' doet suggereren, is het Open ICT lab alleen toegankelijk voor technologystudenten. Hiermee is de enige manier om koffie te halen vanuit de 3e en 4e verdieping weggenomen.


Incidenten[edit]

De maatregelen zijn hoogstwaarschijnlijk getroffen omdat Techhnologystudenten niet zo goed zijn met andere mensen. Ze lijken zich goed te kunnen gedragen als ze met hun eigen soort zijn. Helaas gaat het helemaal mis als een T-student een student van een andere richting ziet.

Een greep uit de incidenten:


Toegankelijkheid[edit]

Wat mij rest is dan nog dit advies uit een belangrijke memo:

Het OIL op de 3de verdieping zal vanaf dit semester dienen als safe space voor T-studenten. Dit wil zeggen dat andere richtingen hier weg MOETEN blijven. Deze maatregel hebben we vooral genomen om incidenten te voorkomen. Graag willen we in dit nieuwe en nog tere ecosysteem niet meer schade aanrichten dan nodig is. Wij hopen dat u hier begrip voor kunt opbrengen.


Softwarenormies get out! REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Referenties[edit]

<references />