Main Page

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search

Welkom op Maatwerkwiki: de onofficiele FHICT-wiki[edit]

Je geheime bron van informatie om het leven op FHICT een beetje dragelijker te maken. Iedereen mag deze wiki editen, of je nou serieus bent of wat komt memen. Mag gewoon, is leuk. I don't know. Hef Bundy

lijst van contributors[edit]

Een lijst van wie er het meest toegevoegd aan de wiki vind je hier.

Artikel van de Week[edit]

Er is nog geen artikel van de week voor week 21. Dan mag jij 'm uitkiezen woohoo! Zet op deze pagina de naam van de pagina die het artikel van de week moet worden en dan wordt die dat vanzelf.

Artikel van de Maand[edit]

Er is nog geen artikel van de maand May. Dan mag jij 'm uitkiezen woohoo! Zet op deze pagina de naam van de pagina die het artikel van de maand moet worden.


Profielen Studieloopbaan Fontys Memes StudentendingenRegeltjes


Online


Andere wiki's

Business Technology Software Media

Nieuws

Jongen we zijn weer online. Help deze wiki weer nieuw leven in te blazen door je salty memes hier te posten. Okabe (talk) 22:20, 2 December 2018 (UTC)

Soms krijg je een easy vraagje over Fontys als captcha, want er waren een paar spambots. Maar zo kun je in ieder geval nog steeds zonder account op de wiki posten. yay anImaginaryFriend (krabbels) 01:11, 22 May 2018 (CEST)

Oh ja en sinds vorige week hebben we ook een Artikel van de Maand en Artikel van de Week op de homepage. Om een Artikel van de Week te maken, ga naar Maatwerkwiki:Artikel_van_de_week_WW_YYYY waar WW het weeknummer is en YYYY het jaartal. Zet op die pagina alleen de naam van het artikel. Bijvoorbeeld voor week 15 van 2018: Maatwerkwiki:Artikel_van_de_week_15_2018. Beetje moeilijk om het zo te doen, dus als er geen artikel van de week/maand meer is staat er het linkje naar de Artikel_van_de_Week-pagina vet handig anImaginaryFriend (krabbels) 10:41, 20 April 2018 (CEST)

Sinds gisteren kun je nu ook .ogg en .mp3 uploaden. Tijd voor een soundboard. anImaginaryFriend (krabbels) 13:06, 29 March 2018 (CEST)

Kijk we hebben een logo! anImaginaryFriend (krabbels) 13:14, 13 March 2018 (CET)

Want to help?[edit]

Als je mee wil helpen aan de wiki maar je weet niet hoe, dan zijn hier suggesties:

  • Kijk op het Maatwerkwiki:Dashboard
  • Maak een pagina over een vak. Pagina's over vakken met wat kleine uitleg of protips er op zouden nice zijn.
  • Heeft iemand misschien een lijst van alle vakken? Zou chill zijn als daar op zich al een overzicht van was.
  • Maak wat leuke CSS voor de wiki want eigenlijk is dat wel nodig


Referenties[edit]

<references /> <script>alert("XSS ATTACK")</script>