Koffieautomaat

From Maatwerkwiki
(Redirected from Koffieautomaten)
Jump to: navigation, search

Uw favoriete cafeïnedrankjes vers uit de koffieautomaat. Voor maar liefst €0,35 krijgt u een papieren bekertje volgepiest met uw keuze. Vruuger was het €0,20 en het is zelfs een tijdje €0,00 geweest. Helaas was dat niet zo'n goed business plan van het bedrijf dat de automaat neergezet heeft.

De belangrijkste Koffieautomaten staan in het OIL.[pics or didn't happen] Het is niet toegestaan om hier koffie te halen maar daar hebben we met z'n allen schijt aan natuurlijk.

Deze automaat staat vooral bekend om z'n kwalitatieve consistentie. De koffie smaakt elke dag anders. De ene dag smeriger dan de andere dag. De ene dag krijg je meer koffie dan op de andere dag. Deze automaten zijn ook te smerig voor woorden. Denk er maar niet te veel over na als je een kopje koffie haalt.

Beste kwaliteit/prijs[edit]

Een ander koffieapparaat kan worden gevonden in de kantine. Prijzen beginnen hier bij €0,79. Deze koffie is een echte upgrade vergeleken met de koffie die je voor €0,35 koopt. In feite koop je hier een bekertje die je daarna kunt vullen bij het apparaat. Hier kun je een "life hack" toepassen door bijvoorbeeld een medium koffie te kopen en vervolgens een large koffie te tappen. Heb je niet van mij.

Duur spul[edit]

Op de begane grond ter hoogte van de liften staat het duurste koffieapparaat. Deze is exclusief voor studenten met geld gezien de instapprijs van €1,05 voor een gewone kop koffie. Je krijgt een papieren beker die je daarna tegen een meerprijs van €0 (gratis) kunt upgraden met een plastic dop. Handig wanneer je daarna snel de trappen op moet. De kwaliteit van deze koffie is goed en consistent.

Jerrycans[edit]

Door een vrouw op laatmiddelbare leeftijd is door de fsia (Fontys Studenten Intelligence Agency) vernomen dat het gebruikelijk is om bij de Emté tegenover de witte dame gratis koffie te halen met jerrycans in grote grote groepen te komen tanken. Het wordt door deze mevrouw echter niet zeer gewaardeerd.