Hizmet

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search
Hizmet logo

Hizmet is het Walhalla voor het goedkope döner onder de studenten. Het maakt het extra aantrekkelijk voor ons, de skere FHICT-student omdat we nu minder hoeven te schooien bij ome DUO! Hizmet Wednesday is de vaste dag in de week waarop iedereen met z'n allen naar Hizmet gaat.

Elke keer als ik bij Hizmet ben geweest voel ik me als Anakin bij een klas jonge Jedi's. Ik bestel altijd vijftien broodjes die ik dan murder alsof 't wahed oorlog is a broeder.[pics or didn't happen] Deze pokoe is zo leip dat ik elke keer in extase de tent verlaat. Geef deze man een standbeeld.

De route

Tijdens de lange tocht terug naar school is het altijd strijden omdat je bakkes in de fik staat van de sambal. Het is daarom belangrijk dat je altijd een blikje drinken bestelt. Zo sponsor je niet alleen Hizmet maar ook je eigen welzijn.

Hizmet heeft sinds kort een nieuwe vestiging in Tilburg geopend zodat ook de boerenstudenten van de Goddelijkheid kunnen proeven.


Alles erop maatje?[edit]

Bij Hizmet word je behandeld als een maatje en word je gerespecteerd. Je wordt vriendelijk gevraagd of je groente wil en welke sauzen je wilt. Soms krijg je zelfs een fles sambal en/of knoflook mee. Soms brengen ze je eten ook nog en weten ze precies wie wat heeft besteld. De mannen van Hizmet werken hard voor hun geld, in tegenstelling tot sommige andere mensen uit Woensel.

Solliciteren[edit]

Solliciteren kan helaas niet, wtf ga je denken je bent student. Grapje eigenlijk kan je hier niet solliciteren behalve als je buitenlander bent. Heb je immers al eens een Nederlander je broodje zien maken? Ik niet. Je moet hier ook niet willen solliciteren als luie student omdat je dan toch de kwaliteit van godenspijs onderuit gaat halen.

Döner donderdag[edit]

De betere variant dan alle andere dagen. Want het klinkt beter en dat maakt het superieur.