Fryslan Boppe & Enne

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search

Fryslan Boppe[edit]

Het is lastig om te kiezen of je Fryslan Boppe of Enne gebruikt in een zin.


Fryslan Boppe staat voor Friesland aan de macht, het is een bekend gezegde in semester 6. Vlak voor het begin van de "intelligente" lockdown begon Friesland Nederland over te nemen met hun machtige leus. Fryslan Boppe kan in iedere zin gebruikt worden en is een uiterst belangrijk onderdeel van onze cultuur, daarnaast is het prioriteit om Friesland aan de macht te laten komen.

Fryslan Boppe biedt verruiming van de geest tijdens de lockdown en zorgt voor een rustgevend gevoel tijdens alle stress om *** microservices te implementeren in situaties die nergens op slaan.


Enne[edit]

Iedereen is inmiddels op de hoogte van de grote invloed die Limburg heeft op Nederland, althans dat proberen ze zichzelf aan te praten. Door het woord Enne te gebruiken is het mogelijk om met de Limburgers te communiceren, daarnaast geld voor Enne hetzelfde als voor Fryslan Boppe dat het rustgevend is en verruimend voor de geest is. Het is mogelijk om het woord Enne meer kracht bij te zetten door het met een Limburgs accent te doen, het kan zijn dat Limburgers zich beledigt voelen en iets beginnen uit te kramen dat lijkt op "ut hangt mich gans de babbelaar oet, 't hink mich fies 't schoss oes of 't hink mich vies de kèl oet". Als dit voorkomt is het belangrijk om afstand te nemen, want op dat moment veranderen ze in een ongeleid projectiel.

File:EchtePartners.jpg
Echte partners