Docenten

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search

Let bij het editen van deze pagina goed op de regels. Mensen (inclusief docenten) zwart maken of doxen mag niet.

Docenten

Als je een pagina over een docent maakt, let er op dat het wel gezellig blijft. Gebruik alleen info waarvan ze het goed zouden vinden.

Vuistregels:

  • Als ze iets zelf op internet hebben gepubliceerd vinden ze het waarschijnlijk goed als dat op de wiki komt
  • Als iets beledigend is vinden ze het vast niet goed (duh).
  • Als je twijfelt of je iets over een docent zal schrijven of niet, ask them.

Hier zijn voorbeelden van dingen die docenten zelf hebben gepubliceerd (of met toestemming van hun is gepubliceerd), en waarover je dus zorgeloos kan schrijven op de wiki:

Een paar docenten die veel over zichzelf op internet zetten (of waarvan veel met toestemming op internet is gepubliceerd), en waar je dus best over kunt schrijven zijn:

Als je een docent bent:

  • Welkom op de Maatwerkwiki! Maak een pagina over jezelf (als die er nog niet is) of breid 'm uit
  • Klopt er iets niet op jouw pagina, of heeft eenofandere mafkees er onzin op gezet? Pas het aan! Het is een wiki dus je mag (bijna) alles gewoon aanpassen.
  • Ben je boos over iets? Neem contact op met de technisch beheerder van de wiki en hij/zij zal zorgen dat de auteur een schop onder zijn/haar kont krijgt (maar niet te hard want ik hou van mijn maatwerkertjes)

Memes

Rapper Sjors

Rapper Sjors is de Teamleider Media bij Fontys. Na het enkele jaren met anderen te proberen was het duidelijk dat dit niet ging werken en dus besloten ze maar voor Rapper Sjors te gaan. Ondanks dat Rapper Sjors geen vakkennis heeft hebben de meeste docenten dit ook niet en zijn de verwachtingen dermate laag dat dit eigenlijk precies is wat ze bij media zochten.

Yeah let's go.

Sylvana Simons

Volgens de regels mag je mensen niet zwart maken, dit hoeft in dit geval dan ook niet dat is al gebeurd.

Sylvana Simons is die ene docent bij Software op Fontys. Zij heeft altijd commentaar op het lesprogramma en vind dat haar idee altijd het beste is. "Werken met java?" "Ha ik ben opgegroeid in een niet racistsche omgeving en heb echt leren programmeren met COBOL. Ik wil dan ook dat elke eerste jaars hier mee begint." Binnen de school heeft Sylvanatje een groep opgericht genaamd Artikel Pink . Zij vind namelijk dat de kleur purple en Fontys niet met elkaar geasocieerd moeten worden. "Paars staat voor onderdrukking", zegt zij dan.

Rop

die ene gast die rop heet, officieel is ie niet als rop geboren maar hij heet nu wel gewoon rop volgens mij

Dik

Wiskunde is helemaal niet zo moeilijk. Je hoeft alleen elementaire basisrekenregels toe te passen. Heel simpel.

Je hoeft alleen elementaire basisrekenregels toe te passen.

Frodo

Je hebt de opdracht precies gevolgd, maar toch is hij fout. Doe het semester maar overnieuw