Afstuderen

From Maatwerkwiki
Jump to: navigation, search

Een periode bestaande uit 85 dagen die je besteed op een locatie anders dan Fontys. Wanneer je vervolgens eindelijk een beetje gewend raakt aan je nieuwe habitat en de gedachte aan Fontys begint te vervagen tot een nare flashback uit het verleden wordt je wakker geschud doordat je de zogenaamde "terugkomdag" hebt, waarin je terug geslingerd word in je PTSD ervaringen die, afhankelijk van je maatwerk counter, je de afgelopen 3 en een half jaar opgedaan hebt.

Uiteindelijk ga je voor een clubje mensen zitten om te vertellen waarom jij denkt de X-factor te bezitten en als ze je goed genoeg vinden en je niet direct de ruimte uit gebonjourd wordt krijg je een papiertje waarop staat dat je de afgelopen jaren nuttig besteed hebt. Al verschillen de meningen daarover. Uiteindelijk zoek je iets om in je vrije tijd te doen en gaan mensen naar dit zuur verdiende velletje vragen.

In tegenstelling tot andere diploma's wordt je diploma van de Fontys betaald met minimaal €8.000,- en 4 levensjaren waar tot dusver de hoogst bekende score ligt op een minimaal bedrag van €22.000 en 9.5 levensjaren. Deze persoon weet wie er bedoelt wordt. Je bent een onbekende legende...